Hotele për Shitje në qendër të qytetit – Rishikimi i hoteleve për shitje në qendër të qytetit

Në qendër të qytetit në San Jose ka shumë hotele që ndryshojnë duart, hoteli Crowne Plaza është një nga më të fundit që do të dalë në shitje dhe vlerësohet të ndryshojë duart për 17 milion dollarë. Është një nga shtatë hotelet më të mëdhenj në San Jose. Crowne Plaza i përket Grupit të Mikpritjes Meristar. Ata po i shesin blerësit të ri të mundshëm DiNapoli Capital shërbime hidraulik elektricist piktor postim falas Tirane Kamez Partners pasi një shitje e mëparshme dështoi në momentin e fundit. Megjithëse çmimi prej 72,000 dollarë për dhomë është dukshëm më i ulët se Hyatt St Clare që u shit për 120,000 dollarë në qershor. Ka pasur shumë prona hotelesh për shitje vitin e fundit.

Hotele të shitura ose në proces

Këto përfshijnë The Freemont Mariot që është në proces të shitjes dhe Hotel Clarion u shit dhe tani është Park Plaza San Jose Airport, Hilton Monterey dhe Hilton Santa Clara gjithashtu kanë ndryshuar pronarë, tani ka shumë interes për pronat e hoteleve madje. më shumë se ndërtesat komerciale ose zyra thjesht për shkak të qëllimeve të investimit komercial.

Kjo është e mahnitshme, duke pasur parasysh që industria e hotelerisë në tërësi në San Jose ka mbetur prapa përmirësimit të përgjithshëm mbarëkombëtar.

Okupimi i hoteleve rritet, por tarifat qëndrojnë

Ka një rritje më të madhe në normat e banimit të hoteleve, por çmimet për dhomë janë rritur pak në muajt e fundit. Nga shtatë hotelet kryesore në San Jose, të gjithë, përveç disave, ose kanë ndryshuar duart ose janë në proces për ta bërë këtë.

Rruga Përpara

Edhe pse tregu i hoteleve ka rënë mjaft të konsiderueshme në San Jose, janë në plan plane për të tërhequr industrinë e hotelerisë në rentabilitet në vitet e ardhshme. Kjo rënie po bën që shumë hotele të provojnë gjëra të reja për të rikthyer tregun. Tregu i hoteleve për momentin po lulëzon me blerësit që shohin të ardhmen e hoteleve duke u ndezur. Edhe pse Silicone Valley ka qenë pas rritjes së përgjithshme në mbarë vendin, disa nga blerësit e rinj po planifikojnë ta kthejnë hotelin në një hotel butik në një përpjekje për të tërhequr më shumë vizitorë dhe duke pasur parasysh këtë do të thoja se do të ndihmojë në tërheqjen e më shumë. udhëtar i mprehtë i kthyer në Luginën e Silikonit.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.